Papan Kenyataan

Untuk menghantarkan sebarang maklumat kepada kami sila hantar ke p3umct11@gmail.com .~Siti BaiduriFriday, April 8, 2011

BLOGGERS PEMBANGKANG MAKIN TERDESAK

MARI , MARI TUAN DENGAR INI CERITA..PASAL SORANG BLOGGERS PEMBANGKANG YANG MAKIN TERDESAK NAK SPIN PASAL ISU VIDEO SEKS . Setelah di hentam oleh bloggers yang sokong UMNO/BN tentang isu video seks tu dan macam-macam lagi bloggers pembangkang dah tak dapat duduk diam . Maka dengan itu keluarlah artikel ini di LAMAN BLOG http://ajijoi.blogspot.com . 

PETIKAN ARTIKEL...dengan tajuknya
"Muka macam Anwar, badan macam Najib?"
Ramai yang marah-marah apabila video yang didakwa sebagai video lucah seorang pimpinan tertinggi pembangkang dimuatnaikkan ke dalam laman video Youtube sehingga semua peringkat umur rakyat Malaysia dapat menontonnya. Jika sebelum ini, hanya wartawan terpilih sahaja yang bertuah mendapat jemputan tayangan video tersebut di sebuah hotel eksklusif.
Ramai juga yang kehairanan dan tertanya-tanya, bagaimana video yang telah diserahkan kepada pihak polis boleh terlepas ke alam maya?

Mungkin segala apa yang berlaku mengenai video lucah tersebut satu persatu berjalan mengikut seperti yang telah dirancang. Jangan ditanya mengapa polis masih tidak mengambil tindakan terhadap trio Datuk T yang lepas bebas sehingga hari ini, bagaimana video tersebut ditayangkan di merata ceruk negara dan kini menyusup masuk ke setiap rumah yang berinternet, bukan sahaja dinegara kita malah seluruh dunia.

Biarpun video yang dimuatnaikkan ke dalam laman youtube itu hanya sebagai 'pembuka selera' sekitar seminit lebih berbanding dengan video asal yang berdurasi selama hampir setengah jam, ianya lebih berbentuk 'rahmat' kepada pihak pembangkang. Terutamanya Anwar sendiri.
Jika sebelum ini, semua penyokong Anwar menghentam 'pembikin filem' lucah ini tanpa menontonnya terlebih dahulu. Hentaman itu pula dilantunkan dimasa faktanya masih di awang-awangan, segalanya menggunakan logik akal. Mana mungkin Anwar berbuat begitu, kata mereka membela.
Dengan adanya 'teaser' video tersebut sedia ditonton di laman youtube, semua rakyat boleh menyaksikannya dengan mata kepala sendiri untuk menilai akan 'ketulenan' dakwaan yang dilemparkan kepada Anwar. Video tersebut telah disahkan tulen oleh pihak polis tetapi apa yang dimahukan oleh orang ramai adalah pengesahan ketulenan pelakon video tersebut. Benarkah Anwar ataupun pelanduk dua serupa?
Tidak dinafikan video tersebut bisa berkesan kepada penonton yang hanya melihat di permukaannya sahaja dan mungkin juga terus mengiyakan bahawa memang Anwarlah yang mereka saksikan bertuala di dalam bilik hotel dengan seorang gadis berkulit putih.
Manakala bagi penonton yang sedikit teliti, dengan sekali tonton sahaja mereka bisa menemui beberapa kejanggalan yang terpapar di video tersebut. Banyak persoalan akan menerjah keminda mereka, mengapa begitu dan mengapa begini. Tidak akan terus menelan bulat-bulat tetapi akan mengunyahnya dahulu.
Rata-rata komentar orang ramai yang menonton video tersebut akan berpusat kepada susuk tubuh 'pelakon' itu berbanding dengan bentuk badan Anwar sendiri. Bahu yang lebar dan bongkok, berbuah dada dan perut yang buncit memang jauh sekali daripada potongan badan Anwar. Tetapi lebih kepada susuk tubuh Najib, ada juga yang mengandaikannya begitu . ....
Adui , nak tergelak pulak sebab si penulis artikel ni tak nampak ke rambut pun dah warna lain-lain . Macam mana nak samakan dengan DS Najib . Kena ingat juga isu perut buncit ini AnuWar sendiri yang cakap bukan media yang tulis . Dan kalau benar tayangan seketika ini memberi 'rahmat' kepada pihak pembangkang mungkin benar juga sebab selepas di adakan solat hajat maka satu persatu 'rahmat' itu di bongkarkan . Satu persatu keaiban AnuWar di pertontonkan di khalayak ramai . Sendiri mau fikir la selepas ini . Segalanya kian terbongkar . Jangan lagi menipu rakyat dengan drama yang masih panjang skripnya . Pengarah AnuWar , pelakon AnuWar dan penulis skrip juga AnuWar . Tapi cerita penamat drama ini dah semakin membelit pengarahnya sendiri . Akhir kata nanti "HAI , HAI BYE , BYE LA......"No comments:

Post a Comment