Papan Kenyataan

Untuk menghantarkan sebarang maklumat kepada kami sila hantar ke p3umct11@gmail.com .~Siti BaiduriMonday, April 18, 2011

MANA JANJI ANuWAR ?!!!!!

Mana janji AnuWar ? Mana AnuWar sekarang ni ? Mana dia kenyataan media AnuWar berkenaan apa yang di dedahkan oleh bloggers upahan AnuWar iaitu RPK ? Masa tempoh berkempen di Sarawak AnuWar kata tunggu habis pilihanraya Sarawak dia akan adakan "press conference" untuk menyangkal segala tuduhan buruk RPK terhadapnya . Malah AnuWar juga kata akan merungkai isu jam Omega dan isu pelaku seks dalam video kontroversi . Tapi sampai sekarang AnuWar membisukan diri . Menghilangkan diri .

Ada sumber beritahu AnuWar sekarang ada di London untuk melakukan pembedahan membuang selulit dan lemak di bahagian "perut boroi" nya itu . Betul kah AnuWar ? Kalau tidak bersalah mengapa sampai ke sana pergi . Atau pergi nak cari jam Omega yang sama "pattern" dalam bilik hotel tu ke ? It's okay la Encik AnuWar , lakukan saja apa yang mahu nanti sampai masa kena juga di panggil mengadap kan . Kami rakyat Malaysia yang mahukan kebenaran menunggu dengan penuh sabar akan segala pembohongan yang di cipta oleh Encik AnuWar .


No comments:

Post a Comment